m19
OVMHUSforsideOVMWEBjan2015

ORDRUP VÆRKTØJSMAGASIN

Faglig rådgivning og alt i værktøj, maskiner og beslag

Dørhængsler i messing

CBA2138web

Vi produserer selv disse smukke dørhængsler i messing. Det er helt klassiske Hamborghængsler, der kan fås i flere størrelser og med forskel-lige hængselknupper. Klik HER og se dem alle. Pris fra: 448,-

De klassiske dørgreb

matsortkromwebspejl

Vi har et af Danmarks største udvalg af klassiske dørgreb. Østerbrogrebet er en ægte klassiker, se det og mange andre HER.

Spændende nyheder fra STIHL

STIHLBGA56
STIHLFSA56I
STIHLMSA120CBQII

STIHL BGA 56. Akku blæser til let og hurtig rengøring i haven og på terrassen. Den er godt afbalanceret og meget støjsvag. Gør rent som en hvirvelvind. Anvender samme batteri som de andre viste akku maskiner. Sælges også uden batteri.

Tilbudspris inkl. batteri og lader: 2195,-

STIHL MSA 120 C-BQ. Nyudviklet akku motorsav der er meget let og nem at arbejde med. Den er så støjsvag at du ikke behøver høreværn. Anvender samme batteri som de andre viste akku maskiner. Sælges også uden batteri.

Pris inkl. batteri og lader: 2995,-

STIHL FSA 56. Let håndterbar akku trimmer med særdeles god klippeeffekt til den lille have. Klippediameter på 28 cm og med et blødt og behageligt greb med justerbar længde på stangen. Anvender samme batteri som de andre viste akku maskiner. Sælges også uden batteri.

Pris inkl. batteri og lader: 1795,-

KØB I WEBSHOP

KØB I WEBSHOP

SE DEMO-VIDEO HER

SE DEMO-VIDEO HER

SE DEMO-VIDEO HER

KØB I WEBSHOP

Se alle vores smukke beslag, der passer til din hoveddør HER.

Beslag til din hoveddør

Nyheder fra STIHL

item12

Som de første i Danmark forhandler vi nu den helt nye serie af kvalitets akku havemaskiner fra STIHL.xxxx Se hele serien af lette og støjsvage maskiner HER.

Arbejdstøj fra STIHL

item15

Se hele sortimentet HER.

Se vores gode tilbud HER

STIHL VIKING

Så er det tid til eftersyn af din plæneklipper.

Få lavet et serviceeftersyn af din plæneklipper, så den er klar til sommeren. Vi henter og bringer gerne. Bestil en afhentning HER.

OVM på facebook VRhosOVM m22 m21 m20