m19
OVMHUSforsideOVMWEBjan2015

ORDRUP VÆRKTØJSMAGASIN

Faglig rådgivning og alt i værktøj, maskiner og beslag

Om os

LKR3580lille
OVMpersonale2016web2

Vi er en familiedrevet virksomhed med en lang tradition som isenkræmmere på Ordrupvej. Vi er tre sønner, vores mor og fire betroede medarbejdere. Læs mere her: Om OVM i NORD

Der har været isenkræmmer i vores charmerende gamle hus siden 1967. Da vi nærmest er "født" i butikken på Ordrupvej har vi en stor viden om alle de varer vi sælger.

AOD4606
Kynerforsidekollage2web

Ordrup Værktøjsmagasin er en specialbutik for værktøj og beslag. Vi har et meget stort udvalg af specielle beslag og dørgreb, som man ikke finder nogen andre steder. SE VIDEO OM BESLAG HER

Vi hjælper og rådgiver altid gerne vore kunder med at find den helt rigtige løsning på ethvert problem. Vi har et ry som butikken der har alt. Et ry vi gør vores bedste for at leve op til hver dag.

Dørhængsler i messing

CBA2138web

Vi produserer selv disse smukke dørhængsler i messing. Det er helt klassiske Hamborghængsler, der kan fås i flere størrelser og med forskel-lige hængselknupper. Klik HER og se dem alle. Pris fra: 448,-

De klassiske dørgreb

matsortkromwebspejl

Vi har et af Danmarks største udvalg af klassiske dørgreb. Østerbrogrebet er en ægte klassiker, se det og mange andre HER.

web

MOBIL VENLIG SIDE TRYK HER

Se alle vores smukke beslag, der passer til din hoveddør HER.

Beslag til din hoveddør

Nyheder fra STIHL

STIHLBGA56web1

Som de første i Danmark forhandler vi nu den helt nye serie af kvalitets akku havemaskiner fra STIHL.xxxx Se hele serien af lette og støjsvage maskiner HER.

Arbejdstøj fra STIHL

AOD4637web1

Se hele sortimentet HER.

Se vores gode tilbud HER

STIHL VIKING

Så er det tid til eftersyn af din plæneklipper.

Få lavet et serviceeftersyn af din plæneklipper, så den er klar til sommeren. Vi henter og bringer gerne. Bestil en afhentning HER.

OVM på facebook VRhosOVM m22 m21 m20